Vila "Mila" - Sokolina - planina Tara

 

Vila "Mila" se nalazi na Sokolini u velikom dvorištu sa očuvanim objektima starog Tarskog sela. Vila je nova i kao takva pruža savršen konfor. Idealna je za miran porodični odmor u prirodi i tišini.

 

Novoizgrađeni apartmani i  očuvane stare planinske kuće - brvnare u prostranom dvorištu od 50 ari učiniće da provedete nezaboravne trenutke na ovoj planinskoj lepotici.

Kod nas možete kupiti i kvalitene domaće proizvode kao što su sir, kajmak, mleko...

 

 

Od vile se mogu realizovati i izleti do Kaluđerskih Bara, Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor, jezero Perućac i grad Bajinu Baštu.

 

 

Telefoni za informacije i rezervacije:

  • 061/2583-734

  • 031/863-597

  • Vlasnik: Boško Jevtić

 

 

 

Vila "Mila" - Sokolina - planina Tara

Raspolaže sa tri apartmana sa zasebnim ulazima.

Vila ima centralno grejanje.

Ispred ima dovoljno mesta za parking.

 

Apartman 1 - U prizemlju vile se nalazi mali dnevni boravak sa dvosedom i  komplet opremljenom kuhinjom. U prizemlju se nalazi i ostava i kupatilo. Ispred je velika terasa sa stalicama i stolovima za trenutke vašeg odmora.

Idealan je za dve osobe.

Apartman 1 - Prizemlje

 

Apartman 2 - Na spratu vile se nalazi apartman koji se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, jedne sobe i kupatila. U dnevnom boravku je trosed a soba je sa francuskim ležajem. U dnevnom boravku je TV aparat sa zemaljskim i satelitskim kanalima.

Idealan je za četiri osobe.

Apartman 2 - Sprat

 

Apartman 3 - Raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom sa kuhinjom, kupatilom i jednom sobom. U dnevnom boravku je trosed a soba je sa francuskim ležajem. U dnevnom boravku je TV aparat sa zemaljskim kanalima.

Idealan je za četiri osobe.

Apartman 3 - Sprat
 

 

Sokolina je idealna za duge šetnje i bavljenje planinskim biciklizmom. Očuvane šume predstavljaju prirodni rashlađivač u toplim letnjim mesecima.

Obavezno posetite I vidikovac "Sokolarica" koji je na jedan kilometar od naše vile.