Vila Nina - Kaludjerske Bare - planina Tara

 

Vila NINA je savremeni planinski apartmanski objekat koji se nalazi u samom centru planine Tare, na Kaluđerskim Barama i nadmorskoj visini od 1050m. Zbog dobre lokacije, kvalitetne gradnje, modernog enterijera vila predstavlja idealno mesto za vaš odmor.

 

U dvorištu vile su dva letnjikovca i veliki zidani roštilj.

Ispred vile je obezbeđen parking za naše goste.

 

Udaljenost od restorana Jeremičak je 400 m a od hotela Omorika (bazen, sauna, poslastičarnica, noćni bar, diskoteka, kuglana, teretana...) je 500 metara


Raspolažemo sa 12 apartmana sa centralnim grejanjem i centralnim bojlerima sa toplom vodom u svim kupatilima, Total TV programima (14 kanala). Svaki apartman je sa komplet opremljenom kuhinjom, posteljinama i ostavama.

Sve terase su južno orijentisane sa pogledom na pejsaže Tare i Zlatibora.

BR.

APARTMAN

 

TERASA

1. STUDIO

Prizemlje

-
2. TROSOBNI

Prvi sprat

+
3. STUDIO Prvi sprat +
4. STUDIO Prvi sprat +
5. DVOSOBNI Prvi sprat +
6. TROSOBNI Drugi sprat +
7. STUDIO Drugi sprat +
8. STUDIO Drugi sprat +
9. DVOSOBNI Drugi sprat +
10. STUDIO Treći sprat -
11. STUDIO Treći sprat Zastakljena
12. STUDIO Treći sprat Zastakljena

 

U neposrednoj blizini su staze za sankanje, skijanje i sportski tereni.

Od vile  se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik i Šarganska osmica, Zlatibor, do Perućca sa jezerom i rekom Vrelo i grada Bajine Bašte .

 

VIDEO - VILA NINA

 

 

 

 

Lokacija na Google mapi...link

 

Telefoni za informacije i rezervacije:

+381 065/6517-214

 

Vlasnik: Nikola Lazić

 

 

 

Vila "Nina" - Kaluđerske Bare - planina Tara

 

Apartmani 2 i 6 su trosobni. Raspolažu sa dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom i dve odvojene sobe. Sobe su sa francuskim ležajevima a u dnevnom boravku je trosed. Tu je i Veliki Plazma TV a sobe su takođe sa TV aparatima. Kupatilo je sa tuš kabinom.

APARTMAN 2
Apartmani 2 i 6 su isti.

 

 

Apartmani 3,4, 7 i 8  su studio apartmani. Sastoje se od  dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatila sa tuš kabinom i terasom. U dnevnom boravku je veliki trosed koji se razvlači.

APARTMAN 3

Apartmani 3, 4, 7 i 8 su isti.

 

 

Apartmani 5 i 9  su dvosobni. Raspolažu sa dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupatilom sa tuš kabinom i terasom. Tu je i još jedna soba sa francuskim ležajem. U dnevnom boravku je ugaona garnitura koja se razvlači.

APARTMAN 5
Apartmani 5 i 9 su isti.

 

 

Apartmani 1 i 10  su studio apartmni koji raspolažu sa dnevnim boravkom sa kuhinjom i kupatilom sa tušem. Ležaj  je trosed koji se razvlači.

APARTMAN 10
Apartmani 1 i 10 su isti

 

 

Apartmani 11 i 12  su veliki studio apartmni koji raspolažu sa dnevnim boravkom sa kuhinjom, zastakljenom terasom i kupatilom sa tušem. U dvevnom boravku je ugaona garnitura koja se razvlači.

APARTMAN 12
Apartmani 11 i 12 su isti.