Konačno vam predstavljamo Čaroliju na Tari.
U samom centru, okružena prelepom gustom šumom četinara, na samo 300 metara od skijališta i svega par desetina metara, a dovoljno da osetite mirise domaće kuhinje nalazi se prelep planinarski dom u kojoj vas čeka Čarolija.
Apartman Čarolija pripada novoizgradjenom apartmanskom kompleksu u centru Tare.
 

CENA: OD 30 EVRA DAN.

Cena zavisi od broja osoba i dužine boravka.

 

U blizini apartmana je staza za sankanje, etno selo, ergela konja, vidikovac Crnjeskovo, manastirski stanovi sa crkvom, malo dalje je Hajdučka česma i jezerce i brana Jarevac.

 

Tara - Hajdučka česma

 

 

Apartman ČAROLIJA - Kaluđerske Bare - planina Tara

 

Apartman je površine 31 m2 sa moderno opremljenim enterijerom, kuhinja (posudje za kuvanje, sto za 4 osobe), tuš kupatilo, 2 kreveta na razvlačenje za 4 osobe, terasa, ostava u suterenu za sanke i skije. Grejenje je etažno na struju. Televizija je MTS kablovska. Parking je ispred objekta.
Ukoliko vam je potreban odmor od gradske gužve, relaksacija u najlepšoj netaknutoj prirodi, čistom i zdravom vazduhu ili pak želite malo pešačenja kroz četinarsku šumu, skijanje, sankanje i uživanje sa porodicom ili prijateljima, predlažemo vam odmor u nasoj Čaroliji.
 

Sa Tare se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor i grad Bajinu Baštu ili se okupati na Perućačkom jezeru.

 

 

Telefon za informacije i rezervacije:

0653334412

E-mail: premovicmarko@yahoo.com
Pogledajte lokaciju na Google mapi