Naši apartmani se nalaze se u Zaovinama u naselju Milekići, pored  jezera. Raspolažemo sa dva apartmana. U dvorištu se nalazi igralište za decu kao i parking.
Besplatan je bežični internet.  Po dogovoru možemo vam spremiti i domaću hranu.
Minimalan period boravka je 3 dana.

 


 

 

Telefon za informacije i rezervacije:

0644377434
Email: milenamilekicwvp@gmail.com

Pogledajte lokaciju na Google mapi

 

 

Apartmani MILEKIĆ  - Zaovine - planina Tara

 

Apartman 1 raspolaže sa dnevnim boravkom sa kuhinjom, dve spavaće sobe sa bračnim krevetima, kupatilom, terasom i odvojenim letnjikovcem.

 

APARTMAN 1
 

 

 

Apartman 2 raspolaže sa dnevnim boravkom sa kuhinjom, dve spavaće sobe sa bračnim krevetom i dva razdvojena kreveta, kupatilom, terasom i letnjikovcem.

 

APARTMAN 2

 

Zaovine su poznate po kristalno čistim jezerima, bogatim velikim brojem različitih vrsta riba gde se još uvek mogu naći primerci autohtone vrste pastrmke potočare.

Čuvene si i kao mesto na kojem je otkriven živi fosil biljnog sveta, Pančićeva omorika. U zaseoku Đurići 1875. godine čuveni botaničar Josif Pančić otkriva novu „felu“, endemoreliktnu vrstu četinara kojoj daje naziv Pančićeva omorika (Picea omorika). Zaovine su jedino stanište Pančićeve omorike na serpentinitu.

 

U akumulacijama je evidentirano 14 vrsta riba, predstavnika 6 familija: potočna pastrmka, kalifornijska pastrmka, skobalj, klen, mrena i dr.