U samom centru Mitrovca, na 100m od Dečijeg letovališta, 50m od ski -staze, 50m od prodavnice i restorana nalaze se planinski apartmani ZELENI MEDA.
Raspolažemo sa dva nova i konforna apartmana koji se sastoje od dnevnog boravka, u potpunosti opremljene kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe i kupatila.
Apartmani imaju veliko dvorište sa letnjikovcem i roštiljem.

 

 

 

 

 

Telefon za informacije i rezervacije:

 

 

APARTMANI ZELENI  MEDA - Mitrovac - planina Tara

Raspolažemo sa dva nova i konforna apartmana koji se sastoje od dnevnog boravka, u potpunosti opremljene kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe i kupatila.
Apartmani su u potpunosti nezavisni i imaju zajedničku zastakljenu terasu sa mestom za sedenje i pogledom na planinu. Kapacitet po apartmanu - 4 osobe
U dnevnom boravku je TV pijemnik sa kablovskim kanalima. Grejanje je na struju. Besplatan wi-fi i parking.
 

U neposrednoj blizini su planinsko jezero u Zaovinama ( 6 km), jezero Perućac (11 km) i niz drugih, zanimljivih turističkih destinacija: Manastir Rača, kanjon Drine, Banjska stena sa vidikovcem 6km, Kaludjerske bare...
 

ZASTAKLJENA TERASA

 

APARTMAN 1

 

APARTMAN 2
 

 

VIDEO PREZENTACIJA

 

 

 

 

PONUDA AKTIVNOSTI NA TARI
Stand Up Peddling Boards ili SUP daske za veslanje. Sa Zelenim medom možete veslati Zaovinskim jezerima, jezerom Perućac ili se pak spustiti čarobnom Drinom, videti reku Vrelo i posetiti Kućicu na steni .
Hiking - pešačenje sa vodičima koji znaju dobro staze i puteve Tare kojima gaze odavno. Doživite planinu i njene prelepe vidikovce punim plućima u šetnjama sa Medom u trajanju od 2h, 3h, 4h.
Obilazak planine džipom-iz kola se mogu videti sve lepote zabačenih mesta, biljke, životinje a možda i MEDA.
Zeleni Meda će se potruditi da se osećate dobro i sigurno, ostaje samo da se prepustite Vašem AKTIVNOM ODMORU NA MEDIN NAČIN.