Više od običnog odmora, po pristupačnim cenama...

U prijatnom ambijentu Nacionalnog parka "Tara", nalazi se porodični pansion "Vila 3M", Dojčila i Milke Despotović, dobro poznat svim zaljubljenicima u prirodu koji navraćaju u ove predele. U prijatnoj domaćoj atmosferi možete uživati u miru i tišini, čistom planinskom vazduhu, domaćim specijalitetima, netaknutoj prirodi kao i prirodnim lepotama šireg područja Tare i Zlatibora. Pored bogatih sadržaja Nacionalnog parka Tara, neposredna blizina popularnih turističkih odredišta, kao što su Mitrovac, "Tepih livada", Kozja stena, čuvena "Šarganska osmica" i "Drvengrad" na brdu Mećavnik, čini ovo mesto idealnim ne samo za opuštanje i sportske aktivnosti, već i za obilaske i razgledanja.

 

 

U prizemlju vile nalazi se velika trpezarija sa kuhinjom

 

 

Mi smo porodični pansion za sve one kojima su mir, opuštanje i uživanje u prirodi važniji od noćnog života i provoda. Uvek smo težili da se naši gosti osećaju prijatno i opušteno, i danas, skoro četrdeset godina nakon što smo ugostili prve goste, možemo s ponosom reći da smatramo da smo u tome i uspeli. Pored zaljubljenika u prirodu, planinara i sportista, naši stalni gosti su i brojne ustanove i organizacije, kao što su dečja obdaništa, planinarska i kulturno umetnička društva.

Pored smeštaja nudimo i domaću hranu, u koju između ostalog spadaju i specijaliteti ovoga kraja: pečurke, pastrmka iz reke Rače, šumski med, slatko od borovnica, šumskih jagoda i drugog divljeg šumskog voća. Naravno, tu su i kajmak, sir i domaći pršut.

 

Za cene i uslove, molimo da nam

se obratite na telefone:

 

 

 

 

 

Vila 3M - Klaudjerske Bare - planina Tara

Vila raspolaže sa 4 apartmani i dve sobe.

Sve je komplet opremljeno za Vaš miran odmor na ovoj planinskoj lepotici.

 

Apartman 1
 

 

Apartman 2

 

Apartman 3
 

 

Apartman 4
   

 

Soba 1

 

Soba 2