Vila MIRJANA se nalazi na centalnom delu Kaluđerskih Bara na planini Tari.
Raspolaže sa dva apartmana i jednim studijom.

Ukupan kapacitet apartmana je 10 osoba

Parking mesto za goste je obezbeđeno ispred vile.
Prijava gostiju u smeštaj je od 14h, dok je odjava najkasnije do 10h.

 

Sa Kaluđerskih Bara se asvaltnim putevima brzo stiže do poznatih turističkih destinacija: Mitrovca, jezera u Zaovinama, Mokre Gore sa Šarganskom osmicom i Drvengradom, Zlatibora, Bajine Bašte, kućice na Drini i Perućačkog jezera sa atraktivnom plažom.

Pogledajte lokaciju na Google mapi

 

 

Telefon za informacije i rezervacije:

+381 61 1933984

E-mail: vilamirjana.tara@gmail.com

Internet prezentacija

 

 

Vila MIRJANA -  Kaluđerske Bare - planina Tara

 

Apartman broj 1, nalazi se u donjem nivou vile, opremljen sa kuhinjom, u okviru koje se nalazi ugradni frižider sa zamrzivačem, sa ugradne dve ploče, kuhinjskim priborom za pripremu hrane i pića. Pored kuhinje, u dnevnom boravku nalazi se ležaj na razvlačenje, za dve osobe. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, televizor i ormar za odlaganje stvari. Kablovska televizija i Wi-Fi mreža je obezbeđena. Ispred apartmana se nalazi prostrana terasa i pogled ka šumi.
Kapacitet apartmana: 4 osobe

 

APARTMAN 1

 

Studio broj 2 je smešten u prizemlju vile, odmah do recepcije. Opremljen je sa kuhinjom koja raspolaže sa mini frižiderom i indukcionom pločom. Kablovska televizija i Wi-Fi mreža je obezbeđena.

 

Studio APARTMAN 2

 

Apartman broj 3 se isto nalazi u prizemlju, kod recepcije. U dnevnom boravku se nalazi sto za ručavanje, televizor i ležaj na razvlačenje, za 2 osobe. Kuhinja je opremljena sa ugradnim frižiderom, sa dve ugradne ploče i svim neophodnim kuhinjskim priborom za pripremu hrane i pića. U odvojenoj spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj.

 

APARTMAN 3