Vila "Jela" - Zaovine - planina Tara

 

Vila źNina╗ je kreirana sa ciljem da pomeri granice zadovoljstva, unese lepotu, radost i uživanje u svaki dan vašeg odmora i postane deo Vašeg stila i načina života.

 

 

Nalazi se u naselju Nova Vežanja na planini Tari koja spada u najlepše u Evropi. Vežanja se nalazi na 1024 m nadmorske visine i predstavlja vazdušnu banju pogodnu za lečenje anemije, bronhitisa i sl.

 

Zaovine zimi
Još slika .......ovde

 

 

 

 

Vila NINA - Zaovine - planina Tara

 

U neposrednoj blizin na oko 40 m nalazi se prodavnica, kafana, crkva, fudbalsko igralište, Osnovna škola i drugi zabavni sadržaji. Na udaljenosti od 350 m nalazi se Zaovljansko jezero u kome je evidentirano 14 vrsta riba, predstavnika šest familija: potočna pastrmka, kalifornijska pastrmka, škobalj, klen, mrena.

Na 15 km od Vežanje je Mitrovac, jedno od najpoznatijih dečijih odmarališta u Srbiji, a na samo 5 km udaljenosti je najveće prirodno stanište Pančićeve omorike na svetu.

 

Vila poseduje moderno i praktično opremljenu kuhinju, kupatilo, dnevnu sobu, 2 dvokrevetne sobe, centralno grejanje i tri terase sa prelepim pogledom na jezero. Ispred je veliki letnjikovac sa roštiljem.


 

U ponudi imamo i čamac i sandolinu za vožnju i uživanje na jezeru.

 

Napomena: Boravak kućnih ljubimaca u vili źNina╗ nije dozvoljen.

 

Slike Zaovina

 

Ukoliko ste odlučili da provedete nezaboravi odmor u vili źNina╗ možete nas kontaktirati na sledeće načine:
e-mail:
ninjovanovic.bb@mts.rs  
mob: 065/8101–696
fix: 031/ 869-459
 

Pogledajte lokaciju na Google mapi