Vila "Šapat Šume" se nalazi na Olsuši na planini Tari i raspolaže sa dva apartmana okružena prirodom i velikim ograđenim dvorištem.

Ispred je letnjikovac sa zidanim roštiljem i velika ljuljaška.

 

Vilu odlikuje mir, spokoj i tišina po kojoj je i dobila naziv.

 

U sklopu naše vile se nalaze i kvadovi koje možete iznajmiti. Naši gosti za tu avanturu imaju poseban popust.
 

Osluša se nalazi na 5km od Mitrovca i 14km od Kaludjerskih Bara, iznad strmih padina prema Drini, neposredno uz tarsku magistralu.

U morfološkom pogledu područje Osluše se generalno može okarasterisati kao zatalasana visoravan, prosečne nadmorske visine oko 1000 m. Idealno je mesto za planinski biciklizam i duge šetnje šumskim putevima. Osluša se nalazi na mestu gde se sastaju 3 klime i sa netaknutom prirodom čini vazdušnu banju.

Od nas se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Kaluđerske Bare, Perućac i grad Bajina Bašta.

 

 

 

 

Vila ŠAPAT ŠUME - Osluša - planina Tara

 

Smeštajni kapaciteti načeg objekta su 2 apartmana po 6 i 10 mesta za noćenje, sa zajedničkom terasom prijatnog ambijenta od 34 kvadrata.
Apartmani imaju posebne ulaze, tako da se mogu rezervisati posebno ili kao ceo objekat. Ispred kuće se nalazi veliko ograđeno dvorište od 18 ari pogodno za igranje i dečiju razonodu.
U prostorijama se nalaze LCD televizor, sa sadržajem od 21 kanala.
Grejanje je na drva i norveškim radijatorima na struju.
Vikendica je maksimalno opremljena sa stvarima koje se svakodnemno koriste u kući, sa ciljem da se osećate kao kod svoje kuće.
U prostorije je zabranjeno unošenje i boravak kućnih ljubimaca.

 

 

APARTMAN 1
 

 

 

APARTMAN 2
   

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefoni za informacije i rezervacije:

060/5606-501 Vladimir
069/4455-620 Željka

Pogledajte lokaciju na Google mapi