Apartmani "Malešević" se nalaze na najlepšem delu Kaluđerskih Bara, na raskrsnici skretanja za hotel Omoriku i Mitrovac, okruženi borovom šumom.

Novoizgrađeni, moderno opremljeni i komforni apartmani u planinskom stilu učiniće da provedete nezaboravan odmor na ovoj planini.

U apartmanima je besplatan bežični internet velike brzine.

U velikom dvorištu od 5 ari nalazi se letnjikovac opremljen roštiljem, sačem, kotlićem i el. ražnjem, kao i parking prostor.

 

 

LETNJIKOVAC

 

Pogledajte lokaciju apartmana na karti

 

 

 

 

Telefoni za informacije i rezervacije:

(+381) 064 414 32 87

(+381) 063 835 03 77

e-mail: malesevicmarina@gmail.com

GPS Koordinate: N 43.88802, E 19.54043

Pogledajte lokaciju na Google mapi

 

 

 

Apartmani "Malešević" Kaluđerske Bare - planina Tara

 

Apartman 1 od 40 m2 raspolaže dnevnim boravkom (sa ugaonom garniturom na razvlačenje) sa kuhinjom, jednom dvokrevetnom sobom, kupatilom i terasom. Sve je potpuno novo i komplet opremljeno.

 

   

 

Apartman 2 je studio apartman, potpuno nov, ekskluzivno sređen. Poseduje ugradni kamin, trosed i dvosed na razvlačenje, površine je 40 m2 i ima terasu sa prelepim pogledom.

 

 

Apartman 3 LUX (40 m2) raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom,sobom sa francuskim ležajem, kupatilom i terasom. Sve je potpuno novo i komplet opremljeno. U dnevnom boravku je kamin. Nameštaj je izrađen od hrastovog drveta.

 

 

 

U blizini apartmana su sportski tereni, staze za sankanje i ski-lift kod hotela "Omorika i restorana „Kurta“ . Ski-lift kod hotela „Beli Bor“ nalazi se na udaljenosti od oko 1,5 km

 

Sa Tare se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor i grad Bajinu Baštu ili se okupati na Perućačkom jezeru.