Apartmani “Sunčana dolina” se nalaze u mestu Račanska Šljivovica u Nacionalnom parku TARA. Nalaze se u blizini glavnog puta. Pogledajte lokaciju na Google Mapi. Raspolaže sa dva komplet opremljena apartmana. Studio je površine 45m2 a drugi veliki apartman je 70m2.


Objekat raspolaže sa dve vrste roštilja kao i sankama za decu.
U ponudi imamo Quad Suzuki 44 tako da se mogu organizovati avanturistički obilasci Tare sa vodičem.

 

Obavezno posetite jezerce "Jarevac" i mesto za piknik "Hajdučka česma".

Brana i jezerce "Jarevac" se nalaze u Šljivovici, ispod starog hotela "Tara" i put do njega je adekvatno obeležen od strane Nacionalnog Parka "Tara".

 

 

 

 
 

Telefon za informacije i rezervacije:

+381 601322363

E-mail: suncanadolina2020@gmail.com

 

 

 

 

Apartmani SUNČANA DOLINA - Račanska Šljivovica - planina Tara


U prizemlju se nalazi studio apartman površine 45m2, poseduje kupatilo sa tuš kabinom, kuhinju opremljenu sa svim potrebnim posuđem kako za pripremu tako i za serviranje hrane, frizider sa zamrzivačem,ploča za kuvanje i rerna, električni bokal kao i toster. Studio raspolaže sa francuskim ležajem i krevetom na sprat na kom može spavati 3 osobe. Kreveti su dimenzija 200x90cm, takodje ugaona garnitura je na razvlačenje i može koristiti kao dodatni ležaj. Smeštaj se preporučuje za 5 osoba, ali po potrebi može primiti i 7. Grejanje u zimskom periodu je kamin na drva i dodatna električna grejna tela. Sat TV kao i WIfi koji je besplatan.

 


Apartman se nalazi na spratu objekta i ima zaseban ulaz. Sastoji se od dva nivoa i površine je 70m2. U prizemlju apartmana nalazi se komforna dnevna soba, kuhinja i kupatilo. Dnevna soba sadrži dva dvoseda i fotelju kao i sto za ručavanje. Kupatilo sa tuš kabinom i fenom. Kuhinja je opremljena sa svim posudjem potrebnim za pripremu i serviranje hrane, ploča za kuvanje i rerna, frižider sa zamrzivačem, električni bokal i toster.Na drugom nivou apartmana nalaze se dve spavaće sobe, jedna soba je sa francuskim ležajem dok se u drugoj nalaze dva sngle ležaja dimenzija 200x90cm. Apartman je kapaciteta 4+2 osobe , dvosed u dnevnoj sobi se razvlači i može koristiti kao dodatni ležaj. Grejanje u toku zimskog perioda je kamin na drva i dodatna električna grejna tela.

 

 

Od našeg smešja se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor i grad Bajinu Baštu ili se okupati na Perućačkom jezeru.

 

U blizini smeštaja je ski lift dužine 200 m i škola skijanja.

 

Još slika....ovde