Kuća "Vukajlović" - Kaluđerske bare - planina Tara

Kuća se nalazi u centru Kaluđerskih bara, dvesta pedeset metara od raskršća, a do kuće vodi seoski put. Mi Vam nudimo gostoprimstvo u našoj kući na Tari.   Kod nas možete tokom cele godine rentirati sobe, odnosno sprat, ukoliko ste naumili da planina poznata po prirodnom staništu endemskih vrsta Pančićeve omorike i Jeremička bude Vaša turistička destinacija.

 

U najbližem okruženju kuće nalaze se: prodavnica; supermarket; trafike sa suvenirima; sportski tereni; dve trim staze; etno selo, restorani Kod Kurte, Jeremičak i Radmilovac; motel Džogazi; hoteli Omorika i Beli Bor…

 

Pogledajte lokaciju naše kuće na karti

Na par kilometara udaljenosti, za ljubitelje pešačenja, su Manastir Srpskih Svetitelja, ergela nacionalnog parka Tara i vidikovac sa kog se kao na dlanu vide reka Drina i Bajina Bašta a za one koji su kolima blizu su: izletište Mitrovac, brana Zaovine, manastir Rača a ni Mokra gora nije predaleko.

 

 

 

 

Kuća "Vukajlović" - Kaluđerske bare - planina Tara

 

Prostor koji se izdaje površine je 59,25 metara kvadratnih i nalazi se na II spratu porodične kuće sa posebnim ulazom.   Sastoji se od: tri spavaće sobe, kuhinje, kupatila, velikog predsoblja koje je u centralnom delu i terase.

 

Sobe su: trokrevetna sa bračnim krevetom i pomoćnim ležajem u vidu fotelje na rasklapanje; dvokrevetna sa dva odvojena ležaja koji po potrebi mogu da se spoje u bračni i jednokrevetna koja ima autentični relik ležaj star trocifren broj godina.

 

Kuhinja, koja je ujedno i dnevni boravak, opremljena je mini šporetom (dve ringle i rerna), frižiderom, sudoperom, kompletnim posuđem, trpezarijskim stolom i televizorom a kupatilo je klasične postavke: tuš kada sa zavesama, lavabo i toalet šolja.

 

Tu su još veliko predsoblje koje spaja sve prostorije i terasa preko cele prednje strane kuće na koju se može izaći iz kuhinje i velike spavaće sobe.   Naravno, ceo sprat opskrbljen je toplom vodom a sprovedeno je i centralno grejanje.

Pogledajte ovde raspored prostorija.

 

 

Pogledajte internet prezentaciju naše kuće na adresi http://www.vukajlovic.rs

 

Telefoni za informacije i rezervacije:

Porodica Vukajlović