Kuća na Tari nalazi se u borovoj šumi na Kaluđerskim barama, na nadmorskoj visini od 1044m. Kuća je kategorisana kao kuća za odmor sa četiri zvezdice. Udaljena je 4 - 5 minuta laganog hoda od centra naselja, gde se nalazi hotel Omorika, restorani, prodavnice, pijaca i sportski tereni.

U blizini se nalazi i dečiji ski-lift i staza za sankanje, kao i trim-staza.

 

 

 

 

Telefoni za informacije i rezervacije: 

063 111 93 23

064 90 86 530

E-mail:  kucanatari@gmail.com

Pogledajte lokaciju na Google mapi

 

 

 

 

Kuća na Tari raspolaže sa dva moderna, funkcionalna i dobro opremljena apartmana, a može se iznajmiti i kao jedna celina. Veći apartman je predviđen za boravak do šest osoba, a manji za boravak do četiri osobe. Apartmani su sa zasebnim ulazima i obezbeđenim mestom za parkiranje.  

 

  • Šestokrevetni apartman ima veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, jednokrevetnu, dvokrevetnu i trokrevetnu sobu, dva kupatila i terasu.

  • Četvorokrevetni apartman raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom, spavaćom sobom, kupatilom i dvema terasama.

 

  •  Kuća ima centralno grejanje, opremljena je TV i DVD uređajima i satelitskom antenom. Besplatan je bežični internet. Televizija je Total TV.

    U dvorištu se nalazi zidani roštilji, koji je gostima na raspolaganju.

     

ŠESTOKREVETNI APARTMAN

   

ČETVOROKREVETNI APARTMAN

 

Kuća je posebno pogodna za veće grupe od 10 do 12 osoba

Slike okoline

 

Kuća na Tari  Vam nudi posebne povoljnosti smeštaja u periodu van sezone kada važe snižene cene smeštaja tako da naše apartmane možete koristiti po mnogo povoljnijim cenama ukoliko želite da se odmorite na Tari bilo za vikend, bilo za neki duži period. U cenu smeštaja uračunata je i boravišna taksa.