Vikendica PLANINSKA IDILA se nalazi na Osluši, na 4 km od Mitrovca i 8 km od Kaluđerskih Bara.


Vikendica raspolaže sa velikim dnevim boravkom u prizemlju i dve sobe na spratu. Ispred vikendice je veliki letnjikovac i prostrano dvorište za trenutke vašeg odmora. Idealna je za miran porodični odmor u prirodi i tišini.

 

 

 

Telefoni za informacije i rezervacije:

 

 

 

PLANINSKA IDILA - Osluša - planina Tara

 

U prizemlju vikendice nalazi se veliki dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilom. Na spratu se nalaze dve spavaće sobe i wc. U jednoj sobi se nalazi jedan francuski a u drugoj dva lažaja.
Sve je komplet opremljeno a u dnevnom boravku se nalazi televizor sa Total Tv paketom kanala. Besplatan je bežični internet.

Grejanje u dnevnom boravku je na peć na drva. Gosti vikendice imaju obezbeđen parking u prostranom dvorištu
.

 

 

U blizini je vidikovac sa pogledom na reku Drinu i Bajinu Baštu.

Šume su pravo obeležje Osluše, od kojih su neke teško prohodne. Šume zauzimaju procentualno najveći deo površine. Vrste koje preovlađuju su smrča, beli bor, mada ima i crnog, zatim kleka,  jela... Proplanci i poljane smešteni su između šumskih celina i na njima preovlađuju planinske trave od kojih su mnoge lekovite.

 

 

 

 

Od vikendice se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, Kaluđerskih Bara, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor i grad Bajinu Baštu.