Planinske kuća Popović se nalaze na planini Tari, mesto Osluša koja je na 950 mnv.
Osluša je udaljena 5km od Mitrovca, 14km od Kaludjerskih bara, 12 km od jezera Zaovine, 15 km od jezera Perućac i reke Drine, 30 km od Bajine Bašte, 30km od Mokre gore i 50km od planine Zlatibor.

 

 

Pored kuća se nalazi i dodatni objekat sa zidanim roštiljem koji je toplotno izolovan i može se koristiti tokom cele godine.

Osluša se nalazi u blizini Mitrovca iznad strmih padina prema Drini neposredno uz tarsku magistralu. U morfološkom pogledu područje Osluše se generalno može okarasterisati kao zatalasana visoravan, prosečne nadmorske visine oko 1000 m. Idealno je mesto za planinski biciklizam i duge šetnje šumskim putevima.

 

Od nas se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Kaluđerske Bare, Perućac i grad Bajinu Baštu.

 

VIDEO PREZENTACIJA

 

 

Telefoni za informacije i rezervacije:
Vladimir Popović
‎+381 65 8556630
email: vladimir.popovic.82@gmail.com
instagram: planinskakucapopovic
facebook: planinska kuća Popović
Booking:
Chalet Popovic Tara

Lokacija na Google mapi

 

Planinske kuće POPOVIĆ - Osluša - planina Tara


Obe kuće su indentičnog rasporeda. U  prizemlju kuće nalazi se dnevni boravak, kuhinja, trpezarija i kupatilo. Na spratu se nalaze dve odvojene sobe. Prva soba ima francuski krevet a druga soba ima dva nezavisna kreveta (samca). Takodje trosed u prizemlju se razvlači i pruža mogućnost smeštaja za još dve osobe.
Kuća ima i besplatan WI-FI.

 

Planinska kuća POPOVIĆ 1 - fotografije

   

 

 

Planinska kuća POPOVIĆ 2 - fotografije

 

Planinska kuća POPOVIĆ 3 - fotografije

 

 U neposrednoj blizini naših kuća je vidikovac sa pogledom na reku Drinu i Bajinu Baštu.

Šume su pravo obeležje Osluše, od kojih su neke teško prohodne. Šume zauzimaju procentualno najveći deo površine. Vrste koje preovlađuju su smrča, beli bor, mada ima i crnog, zatim kleka,  jela... Proplanci i poljane smešteni su između šumskih celina i na njima preovlađuju planinske trave od kojih su mnoge lekovite.

 

Pogledajte i Popović Spa House Tara, novoizgrađene luksuzne kuće koje se nalaze u blizini.