Planinska kuća "Topalović" je savršena za veća društva ili porodice sa decom, a može maksimalno da ugosti do 8 osoba.

Kuća se nalazi na Kaluđerskim Barama na Tari, na putu prema manastirskim stanovima i ergeli.
 

 

 

Telefoni za informacije i rezervacije:

+381 637023390

+381 656395872

+387 65165136

E-mail: kuca.topalovic@gmail.com

Lokacija na Google mapi

 

Planinska kuća "TOPALOVIĆ" - Kaluđerske Bare - planina TaraU prizemlju kuće nalazi se dnevni boravak sa potpuno opremljenom kuhinjom i krevetom na razvlačenje, kupatilo i terasa sa roštiljom, dok su na spratu tri sobe od kojih jedna ima kapacitet za 3 osobe, jedna soba je sa francuskim ležajem, a jedna je dvokrevetna. U dnevnom boravku i u jednoj sobi na spratu je TV sa MTS paketom satelitske televizije, dok se u drugoj sobi nalazi TV sa zemaljskom kanalima.
Terasa ujedno predstavlja savršeno mesto za opuštanje i odmor tokom celog dana. U objektu postoji besplatan WiFi internet, kao i parking mesta za više vozila. Grejenje je centralno na pelet i kaminom na drva. Kuća je opremljena svim potrebnim za boravak gostiju.

 

 

U ovom delu Kaluđerskih bara u blizini planinske kuće "Topalović" imate mogućnost posetiti Manastir Sabor srpskih svetitelja i ergelu konja (1 kilometar), vidikovac Crnjeskovo (1,5 kilometara) sa koga se pruža lep pogled na Bajinu Baštu i manastir Raču. Pored objekta se nalazi konjički klub "Grom", gde se mogu uzeti časovi jahanja.
Hotel "Omorika", hotel "Beli Bor" i centar Tare su udeljani 1,5 kilometar, a tokom zimske sezone rade ski staze sa školom skijanja.
Preporučujemo da se poseti i Mitrovac (18 kilometara), vidikovac Banjska stena, Zaovinsko jezero (23 kilometra), jezero Perućac (22 kilometra), Mokru Goru, Višegrad (50 kilometara) kao i druge brojne vidikovce i izletišta na Tari. Kontaktom sa turističkim info centrom Bajina Bašta, možete obezbediti organizovane ture planinarenja i raftinga Tarom,kao i organizovanu plovidbu Drinom do Višegrada brodom “GRIZLI”.