Vila „ANĐELIJA“ se nalazi u izletničkom naselju Krnja jela, na 1 km od Mitrovca na Tari. To je novoizgradjen objekat idelan za odmor na ovoj planini. Veliko igralište za decu, letnjikovac sa roštiljem, sačem i kotlićem učiniće da provedete lep odmor u našem smeštaju.

 


 

 

Na Mitrovcu (1 km od vile) se nalaze tereni za mali fudbal i košarku. Takodje postoji i veliki travnati fudbalski teren.

U centru  dečijeg letovališta radi i zatvoreni bazen. Na Mitrovcu se nalaze i ski-staze za decu i početnike u skijanju.

Izuzetno je pogodan teren za planinski biciklizam.
Tara - Leto na Mitrovcu

 

 

 

Vila ANĐELIJA - Mitrovac - planina Tara

 

Vila je površine 75m2. U prizemlju je hodnik, kupatilo, dnevni boravak i komplet opremljena kuhinja sa svim elektronskim uređajima.

Na spratu su dve spavaće sobe sa francuskim i običnim ležajem. U dvevnom boravku je trosed koji se razvlači po potrebi.

Maksimalni kapacitet je 9 osoba.

U dvevnom boravku je i TV prijemnik sa Total TV paketom kanala (standardni + filmski i arena paket) i muzički stub.

Grejanje je na drva.

 

 

U neposrednoj blizini su rezervati Nacionalnog parka Tara, pesacke i planinarske staze, vidikovci sa pogledima na kanjon Drine, klisuru Rače, kanjon Brusnice ... Tu su i Zaovljanska jezera, Perućačko jezero, reka Drina...
 

 

Za ljubitelje ribolova i sportova na vodi, u neposrednoj blizini su planinsko jezero u Zaovinama ( 2 km), jezero Perućac (11 km) i niz drugih, zanimljivih turističkih destinacija: Manastir Rača, kanjon Drine, Kozija stena sa vidikovcem, Mokra gora i čuvena "Šarganska osmica".

 

 

 

Telefoni za informacije i rezervacije: