Vila Family - Kaluđerske Bare - planina Tara

 

 

Vila Family se nalazi na centralnom platou regiona Kaludjerskih Bara.  Udaljena je od restorana „Jeremičak“ oko 200m a od hotela „Omorika“ i restorana „Kurta“ oko 500 m.

Vila je kategorisana sa četiri zvezdice * * * *

Novosagradjena pošta  je na svega 20m.

Do kuće se može doći kolima a obezbedjena su  i parking mesta.

 

 

 

Vila Family je novoizgradjeni objekat, prilikom čije gradnje i opremanja smo se trudili da ničim ne narušimo lepotu prirode i tarski duh. Objekat, po uzoru stare tarske kuće, napravljen je od prirodnih materijala, poštujući potrebe i zahteve modernog doba. Kuća ima centralno grejanje, a zahvaljujuci dobroj izolaciji, zimi je topla, a leti idealna za beg od tropskih vrućina.

Objekat se sastoji od 3 apartmana.

 

 

 

 

Telefoni za kontakt  i rezervacije:

 

 

 

 

Vila Family - Kaluđerske Bare - planina Tara

 

Apartman br.3 (idealno za smeštaj 4 osobe) -površina 52m2

-sadrži dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom, kamin, garnituru za sedenje sa krevetom na razvlačenje, spavaću sobu (francuski +singl ležaj) i kupatilo.

 

Apartman br. 2 (idealno za smestaj 4 osobe) -površina 52m2

-sadrži dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom, garnituru za sedenje sa krevetom na razvlačenje, spavaću sobu (francuski +singl ležaj) i kupatilo.

 

 

Apartman br. 1 (idealan za smeštaj 4 osobe) -površina 52m2

-sadrži dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom, garnituru za sedenje sa krevetom na razvlačenje, terasu sa garniturom za sedenje, spavaću sobu (francuski +singl ležaj) i kupatilo.