Planinska kuća TALIJA - Kaluđerske Bare - planina Tara

 

VILA TARA

Privatan smeštaj za odmor na planini Tari.

Kapaciteti: apartman studio (prizemlje) 3 ležaja, apartman na spratu 6 ležaja (2 sobe, dnevni boravak,kupatilo i kuhinja). Kuća za odmor je napravljena od čvrstog materijala, sa dobrom izolacijom i svom potrebnom infra strukturom.

 

Kuća za odmor se nalazi na 1000 m nadmorske visine, 200 km od Beograda , 16 km od Bajine Bašte, 26 km od jezera Perućac i 800 m od hotela “Beli bor”.

Kuća je okružena cvetnim livadama prebogatim lekovitim biljem, borovom šumom i prelepim predelima za šetnju, sport i rekreaciju. U neposrednoj blizini se nalazi Crkva Srpskih svetinja, vidikovac, ergela konja, staze zdravlja, trim staza i još puno sadržaja za lep i prijatan boravak.

Nedaleko od” Vile Tara “se nalaz hotel “Beli bor”gde se preko cele godine održava rekreativna nastava za decu predškolskog i školskog uzrasta koja često izvode šetnje pored naše kuće kao i škola prijateljstva “Naša Srbija” za decu bez roditeljskog staranja.

U okviru hotela nalaze se raznovrsni i kvalitetni sportski tereni kao i igrališta za decu a prelepa trim staza prolazi kroz živopisnu šumu u okolini.

 

 

INTERNET PREZENTACIJA

 

Kontakt telefoni:
 

+381 63 844 13 24

+381 64 5656 520 Viber
Pogledajte lokaciju na Google mapi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VILA TARA - Kaluđerske Bare - planina Tara

 

Grejanje u zimskom periodu je na čvrsto gorivo, oba apartmana poseduju identične kamine koji idealno zagrevaju celu kuću.  Kuhinja je opremljena sa svim potrebnim pokućstvom za spremanje i serviranje hrane. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku terasu sa pogledom na dvorište, prelepe pejzaže a u daljini se vidi put za Bajinu Baštu i reka Drina.
Dvorište je ograđeno, oplemenjeno ružičnjakom, zimzelenim i listopadnim rastinjem (omorika, srebrna jela, velika lipa, razne vrste voća i sl) kao i sadržajima za odmor i rekreaciju. Pored roštilja i česme, ispod lipe se nalazi veliki sto sa klupama, kućica sa toboganom za igru dece, ljuljaška, panjići za igru i sl.

 

DVORIŠTE
 
 
 

 

VELIKI APARTMAN
   

 

STUDIO APARTMAN