Kaluđerske bare
Mitrovac
Zaovine
Šljivovica
Predov krst
Sokolina
Osluša

 

Desktop - Tara planina

 

Još pozadina...ovde

USLUGE TURISTIČKIH VODIČA

 

Proćićete pored reke, proći ćete pored planine, proći ćete pored manastira , proći ćete pored grada, ali šta onda?

Da to ne bi bila samo reka , samo planina, manastir i grad tu smo da Vam sa ѕadovoljstvom priteknemo u pomoć da shvatite ѕašto je Bog upravo ovde stvorio Planinu i reku a nama dozvolio da ovde prvo sagradimo manastir a zatim i grad.

Gazeći stazama keltskih bogova koji ovim predelima čiste lepote podariše svoja imena, osetićete svež vazduh koji u sebi nosi miris Jeremička, guste borovine  i duh burne prošlosti ovog kraja. Videćete prizore od kojih zastaje dah sa najatraktivnjih vidikovaca planine Tare na čijim liticama se i najsmelijim pticama ledi krv u žilama. Osetićete šta znači smaragdna boja reke Drine i zašto je reka Vrelo duga godinu dana, mir manastirskih zidina Rače ukraj Drine koju podiže srpski kralj Dragutin Nemanjić, a zatim svu toplinu dobrodošlice grada Bajine Bašte.

Prelazićemo sa zapada na istok, sa juga na sever, upuštajući se u čudesni svet kremanskih proroka i njihovih misterioznih priča a doživljaj će Vam upotpuniti lekoviti izvori Mokre Gore dok se budete vozili malenim Ćirom koji zadihan polako prevaljuje Šargansku Osmicu sa pogledom na Mećavnik i Drvengrad.

 

A kako sve ovo postići?

Pa zato smo tu u želji da vam pomognemo da što potpunije i lepše iskoristite svoje dragoceno vreme i svoj odmor u našem kraju. Organizujemo za Vas najatraktivnije izlete do svih destinacija koje vi poželite uz profesionalne turističke vodiče. Mogućnosti organizovanja grupnih i individualnih izleta po najpovoljnim cenama.

 

Predlozi za poludnevne ili celodnevne izlete koje Vam toplo preporučujemo:

 

-Stazama keltskih bogova i Nemanjića:

Krenuli bi iz Bajine Bašte obišli bi zadužbinu kralja Dragutina Nemanjića manastir Raču preko Tare (Kaluđerskih Bara) prošli na drugu stranu Tare na Mitrovac i Zaovine a zatim se spustili na jezero Prućac i  reku Vrelo a turu bi završili ponovo u Bajinoj Bašti.

 

-Stazama proroka i gvozdenoga puta.

Iz Bajine Bašte preko Tare i Kremana stižemo u Mokru Goru gde bi prevalili čuvenu Šargansku osmicu malenim Ćirom, obišli bi lekovite izvore Bele vode  i posetili etno selo Emira kusturice - Drvengrad na brdu Mećavnik.

 

Polazna i završna tačka za ove izlete je proizvoljna tako da se može prilagoditi vašim željama.

 

            Polazak je sa mesta koje Vi odredite.

 

 

            Pored ovih izleta mogu se po potrebi organizovati i izleti do drugih destinacija po Vašoj želji ali za njih je potrebno naknadno se dogovoriti.

 

 

Dobro došli !!!

 

 

 

Kontakt:

Jelena Vukašinović

+381 060 0799970

e-mail   jvukasinovic031@gmail.com
 

 

Miloš Nešović

+381 064 245 69 69

e-mail   milos.nesovic@yahoo.com
 

 

 

Nedeljko Stamenić

+381 064 57 00 552

e-mail     nedstame@gmail.com
 

 

Tara planina - sobe - apartmani - informacije - galerije slika

Agencija za reklamnu delatnost "Tara-planina"

ideas 8 web design Mare & Djuro 2007-2021

Sve fotografije, tekstovi, logotipi, mape i celokupan ostali sadržaj na ovoj prezentaciji je zaštićen, te se ne sme koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja.